Pe 13 decembrie 2018 la ora 18:00.
Casa de Cultură a Studenților Iași.
Prețul biletului este de 13 lei și poate fi achitionat în seara balului sau din incinta Facultății de Informatică.

Beneficiarul evenimentului

Sebastian Simion

Încă din 2003, în preajma fiecărui Crăciun, ne bucurăm să ne mărim familia cu câteva inimi noi. Anunțăm cu mândrie că Sebastian Simion face parte din familia extinsă ASII, începând cu acest an. După cum bine știți, ne place să ne înconjurăm de oameni frumoși și pricepuți în ceea ce fac, iar Sebastian se numără printre ei. Nu doar că îl găsim printre cei mai isteți studenți de la Facultatea de Informatică din Iași, dar este și un sportiv convins. Ba chiar mai mult, el își sprijină cu ardoare familia, tatăl său mulțumindu-i adesea pentru că este un copil extraordinar și un frate mai mare foarte iubitor.

Există momente în dezvoltarea noastră când avem neapărat nevoie de ajutorul celor apropiați. Într-o astfel de situație se află Sebastian acum! În anul precedent a primit, în urma unui control de rutină, vestea că suferă de leucemie. Din fericire, în cazul lui există tratament, întrucât boala a fost descoperită în stadiu incipient. Singurul impediment rămas este costul. Prețul tratamentului se ridică la 10.000 de lei; sumă pe care familia sa nu o poate acoperi în timp util.

Ne dorim foarte mult ca toți membrii din familia noastră să aibă parte de un trai cât se poate de armonios, iar pentru a ne împlini acest deziderat venim cu o propunere. Pe 12 decembrie, la ora 20, veniți împreună cu cei dragi vouă la Casa de Cultură a Studenților, pentru a petrece timpul cu folos, alături de noi. Găștii noastre de studenți inimoși i se vor alătura câteva talente locale, trupe noi dornice să se afirme și Ana Maria Calița, care v-a înveselit cu siguranță când ați privit-o la iUmor.

Auzind de împrejurarea în care se află Sebastian, Cătălin Moroșanu a ținut să îl susțină donând mănușile pe care le-a purtat la meciul din 19 octombrie, unde a câștigat împotriva lui Mehmet Ozer.

Pentru toți cei cu inimă de campion, organizăm o licitație la care mănușile lui Cătălin Moroșanu vor fi musai prezente, alături de însemnate tablouri ale elevilor Liceului “Octav Băncilă”.

Nu în ultimul rând, vă vom încânta cu prăjituri gătite de informaticieni și cu trei standuri ghidușe: unul cu obiecte lucrate manual, altul cu poze, iar cel din urmă cu trucuri magice.

Poți ajuta și tu!

Pentru a sustine aceasta familie, te invitam in seara balului la licitația de produse hand-made dar punem la dispozitie si acest cont bancar pentru donatii. Toate fondurile strânse în urma acestui proiect vor merge integral către Sebastian.

Cont IBAN:
RO21CECEBC0208RON0944715